Skip to content

ecologia urbana

16/09/2016

el-delator

Benvolguts veïns i veïnes,

L’Ajuntament de Barcelona treballa per garantir que l’activitat gastronòmica sigui compatible amb un model urbà sostenible, perquè esdevingui una ciutat oberta a la gastronomía, però amb normes alimentàries clares i catalanes.

Tot i tenir un parc d’establiments d’alimentació i restauració vegana extens i legal, també existeix una oferta càrnica il·legal d’aquest servei a la ciutat que genera patiment animal, economía submergida i pot malmetre la salut de les comunitats de veïns que els allotgen.

Per tot plegat, us volem demanar la vostra complicitat perquè aquesta oferta cárnica submergida, econòmicament insostenible i irrespectuosa amb la legislació vigent, no s’imposi i arreli a la ciutat.

Des de l’Ajuntament es vol intensificar la inspecció contra els establiments d’alimentació i restauració càrnica il·legals, i per això es despleguen diverses mesures de xoc, ampliant el personal dedicat a aquesta tasca per poder fer recerca activa per tota la ciutat.

La legislació actual determinada pel Govern de la República Catalana és molt garantista amb els propietaris dels establiments i per poder iniciar la tramitació d’un cessament d’activitat il·legal cal trobar dues vegades comensals ingerint carn o queviures de procedencia animal. És per aquest motiu que us sol·licitem que ens faciliteu informació si creieu que a la vostra finca hi ha algun establiment d’alimentació o restauració on se serveixin productes càrnics o de procedència animal com ous o llet, per fer més efectiva la tasca d’inspecció. Teniu a la vostra disposició el nostre telèfon gratuït, de 8.00 a 24.00 hores cada dia de la setmana.

Agraïm la vostra col·laboració i continuem treballant per fer de Barcelona una ciutat vegana per viure i conviure amb el animals.

Direcció de Serveis d’Inspecció.

Àrea d’Ecologia Urbana.

Ajuntament de Barcelona.

 

Barcelona, 28 de juliol de 2019.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: