Skip to content

l’home de vímet

31/12/2013

lhomedevimet

 

El pitjor d’aquesta petita, trista i dissortada terra és que mai tenim el coratge de ser nosaltres mateixos i ens quedem sempre a terra de ningú, pensant que travessem modernitats celestes.

Qui vol un Ésser del Mil·lenni podent aixecar un veritable Home de Vímet com manen l’amor propi i la natura?

Amb troncs i branques de salzes, pins i alzines de la terra, aixecar un enorme Ens Antropomòrfic, per ficar-hi dins els dons que brindem a la Deessa Independència.

Omplir-li el crani, els braços i les cames enreixades amb garrins de la plana, senglars de Collserola, galls del Penedès, bocs del Pirineu, rucs del Berguedà…

I reservar el pit i el ventre per amagar-hi les víctimes més valuoses i preuades de l’holocaust: el molt honorable i el llustrós cap de l’oposició, el més alt comandament dels mossos d’esquadra, el president de la patronal catalana, els dirigents dels sindicats més destacats, l’abat de Montserrat, els presidents del Barça i de l’Espanyol…

I calar-hi foc des de la base, que simbolitza el poble planer i decidit, aconseguint que, envoltant les flames, s’alci un excitant perfum d’espígol i ginesta que esquitxi d’amor els udols de les generoses víctimes sacrificials.

Cremar de viu en viu aquest passat tan llastimós, per inaugurar la flama de la Nova Catalunya Independent, que només pot ser pagana, si no vol romandre per sempre lligada al sobirà mandat del Vaticà. Catalunya serà pagana o no serà independent. Anem-ho a celebrar amb un bon vas de vi ranci.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: